Over mij

Mijn naam is Marcel Ohlenforst (1967). Ik fotografeer al vele jaren, eerst analoog en later digitaal. Ik heb mijn kennis op fotografiegebied opgedaan door onder meer het volgen van diverse opleidingen en cursussen. Sinds 2012 ben ik werkzaam als freelance fotograaf. Naast het hobbymatig fotograferen van natuur en landschap maak ik ook professionele trouwrapportages, bedrijfsreportages en portretten.

Visie

Passie voor de fotografie is mijn drijfveer. Kenmerkend in mijn foto’s is het oog voor details en het juiste moment weten te vangen. Daarnaast vind ik het belangrijk om in een shoot plezier te hebben, waardoor spontane momenten ontstaan die bijzonder zijn om vast te leggen. In mijn landschappen, natuur- en stadsfoto’s speel ik met licht en kleur en probeer zo een bijzondere plaat vast te leggen.

Apparatuur

Ik werk met een grote verscheidenheid aan fotoapparatuur (Canon). Daarbij probeer ik om met verschillende lenzen en toebehoren in verschillende situaties een zo optimaal mogelijk resultaat te krijgen. De camera waarmee ik op dit moment het meest fotografeer is een fullframe Canon 5d.

Waarom ik?

....DE 3 P'S....

Passie

Gedreven, dat typeert mij wel. Enthousiast en makkelijk in de omgang met mensen....

Plezier

Plezier bij een shoot vind ik belangrijk en zorgt voor een ongedwongen sfeer (uiteraard alleen wanneer dan kan)

Professioneel

Voor, tijdens en na een shoot kom ik mijn afspraken na