Marcel Ohlenforst Photography

Over mij

Biografie

Marcel-1zw-w_lage resolutie

Mijn naam is Marcel Ohlenforst (1967). Ik fotografeer al vele jaren, eerst analoog en later digitaal. Ik heb mijn kennis op fotografiegebied opgedaan door onder meer het volgen van diverse opleidingen en cursussen. Sinds 2012 ben ik werkzaam als freelance fotograaf. Naast het hobbymatig fotograferen van natuur en landschap maak ik ook professionale trouwrapportages, bedrijfsreportages en portretten.

Visie

Passie voor de fotografie is mijn drijfveer. Kenmerkend in mijn foto’s is het oog voor details en het juiste moment weten te vangen. Het “spelen” met zoveel mogelijk (natuurlijk) licht vind ik ook belangrijk in mijn foto’s.

Apparatuur

Ik werk met een grote verscheidenheid aan foto-apparatuur (Canon). Daarbij probeer ik om met verschillende lenzen en toebehoren in verschillende situaties een zo optimaal mogelijk resultaat te krijgen. De camera waarmee ik op dit moment het meest fotografeer is een fullframe Canon 5d.